FAQ

Meest gestelde vragen

Zeker en vast! Ook na het jaar 2023 zijn zonnepanelen nog steeds interessant. De kwaliteit van zonnepanelen blijft stijgen en ze gaan ook steeds langer mee (tot 25 à 30 jaar). De prijs van zonnepanelen blijft ook nog steeds dalen waardoor een zonnepanelen-installatie nog nooit goedkoper is geweest als de dag van vandaag.

Uiteraard verbruikt een airco energie, maar niet meer dan pakweg je koelkast of wasdroger. Zo gebruikt een airconditioner gemiddeld slechts 1 kilowatt energie om 3 kilowatt aan warmte of koude te pompen. Bovendien zijn de meeste kwalitatieve airconditioners tegenwoordig voorzien van een groen energielabel, wat erop wijst dat ze zuinig tot zeer zuinig zijn in hun energieverbruik.

Een airco maakt zo rond de 25 dB bij een normale werking. In de stille modus ligt dit nog eens een 5 dB lager voor een comfortabele nachtrust.

Je kunt niet ziek worden door het gebruik van een airco. Maar als je bijvoorbeeld al een verkoudheid hebt, kan dit virus door afkoeling wel sneller worden verspreid.

Wij kunnen u helpen met diverse kleine en grote karweiwerken zoals:

  • sanitair problemen
  • kleine diamantboringen voor bv. uw ventilatie, airco, …
  • het kuisen van de dakgoten
  • onderhoud van platte daken
  • enz. …

neem vrijblijvend contact met ons op